I 1993 meldte jeg meg inn i AUF. Jeg har vært glødende sosialdemokrat siden. Nå sitter jeg i bystyret i Oslo for Arbeiderpartiet, i kultur- og utdanningskomiteen.

Jeg er opptatt av politikk, økonomi, teknologi, miljø, rettferdighet, fagbevegelsen, utdanning, integrering, media og en hel haug med andre ting. Og kommer sikkert til å skrive om dem alle sammen.

Jeg prøver å gjøre miljøengasjementet til noe mer enn ord. I fjor sommer starta jeg en bedrift (nettside kommer snart!) som spesialiserer seg på passivhus, ekstremt energigjerrige boliger. Foreløpig jobber jeg hardt på ”fritida” med å komme i gang, målet er at vi skal bli blant de første som kan levere virkelig miljøvennlige boliger i Norge.

For tida tjener jeg penger på å jobbe i informasjonsavdelinga i Fagforbundet

Hva mer? Vel, omtrent samtidig med at jeg meldte meg inn i AUF begynte jeg å gå for å se dette laget. Har ikke tenkt å skrive om det, men av og til blir lysten sikkert for stor. Det er noen som har sagt at av alt som ikke er viktig er fotball uten tvil det viktigste. Det er bare tull. Fotball er blant de viktige tingene.

Alle meninger på bloggen er selvfølgelig mine egne, og ikke min arbeidsgivers. Send meg gjerne en e-post hvis har noe å melde.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s